Begrebet

Reduktion af omkostning uden konsekvens for funktion. Det er definitionen på begrebet 'value engineering', som lægger navn til virksomheden. 

De bærende konstruktioner skal være 100% sikre, bygbare og dokumenteres efter alle gældende regler og normer på området, men så heller ikke mere end det. Uanset om man taler udledning, økonomi eller logistik, så gavner det intet at bruge unødige ressourcer i byggeriet.

Virksomheden

Value Engineering ApS er stiftet af Mads Trosborg Møller i 2020, med netop denne vision: At reducere omkostningerne og materialeforbruget i byggeriets bærende konstruktioner. Med personlig erfaring som håndværker, ingeniør i entreprenørbranchen og certificeret statiker, har Mads været førstehåndsvidne til stor konservatisme, i designet af de bærende konstruktioner. Value Engineering ApS går mod denne konservatisme, og søger at realisere det store potentiale for reduktion af materialeforbruget.

Value Engineering ApS tæller i dag en vifte af ingeniører med forskellig erfaring, der alle brænder for optimering af de bærende konstruktioner. Mød alle Value Engineerings medarbejdere her.

I Value Engineering har vi erfaring som rådgiver for flere af Danmarks største entreprenørvirksomheder, og vi har god føling med praktik og økonomi i udførsel af projektet.

Ydelser

Uanset hvilken type opgave vi påtager os, så bidrager vi altid med de samme grundlæggende værdier: Høj faglighed, fleksibilitet og ikke mindst, Value Engineering.

Se eksempler på typiske ydelser herunder og eksempler på projekter her.

Value Engineering som ydelse

Vi gransker projektmaterialet, udfører egne analyser og leverer et notat, der sammenfatter og dokumenterer potentialet for optimering af konstruktionsprojektet.

I de tidlige faser kortlægger vi de konstruktive principper, der er mest effektive og bygbare. I de senere faser, koncentrerer vi os om optimering af bygningsdele. Vi prioriterer bygbarhed som forudsætning for det optimerede projekt. Vi dokumenterer vores optimeringsforslag, og bistår den bygværksprojekterendem, i at implementere optimeringer i projektet.

Value Engineering er en lille opgave med stor værdi for projektet.

Projektering af bærende konstruktioner

Vi agerer sjældent bygværksprojekterende, men ved særligt udfordrende konstruktioner, kan vi som afsnitsprojekterende tage hånd om design, og hele dokumentationen af konstruktionsafsnit. Alternativt kan vores medarbejdere styrke jeres projektorganisation indefra, som indlejede konsulenter.

Certificeret statiker

Vi har certificeret statiker op til KK3-4, der kan udføre den lovpligtige kontrol af bærende konstruktioner.